About

About

20151010_134209

Heeft U dat ook wel eens; zo’n machteloos gevoel dat ze maar met je doen zonder zelf ook maar iets te laten? Om met de waanzin van de dag te kunnen dealen, ben ik kleine verhaaltjes gaan schrijven. Visueel ondersteund met plak- en knipwerk van het net waar ik geen enkele aanspraak op maak in tegenstelling tot het geschreven werk.

Daar waar ooit literatuur de verlichte geest zo kenmerkte; is deze nu genivelleerd tot een eenheidsworst die maar steeds smakelozer en langer lijkt te worden. Een nieuwe stroming was voor mij de oplossing die ik asociatisme noem om voor mijn hand liggende redenen. Nu worstel ik al enkele jaren als amateur op blogger met de virtuele pen. De ene keer wat minder slecht dan de andere, maar bovenal geeft het mij iets van een gemoedsrust. Want veranderen doet men de heersende lof over pertinente domheid toch niet. En nu een nieuw jaar is begonnen heb ik mezelf beloond met een eigen domein want van die andere domeinen moeten we het niet hebben. In den beginne zullen het eerdere publicaties betreffen doch uiteindelijk zal worden overgegaan op meer courante updates.

Enfin, noem het zelf opgelegde therapie of volslagen nonsens, maar mij helpt het om de zaken door een andere bril te bekijken.

 

               twee januari tweeduizendenvijftien

 

 

One Reply to “About”

  1. Je kon 2015 niet beter beginnen, dit ziet er echt mooi en overzichtelijk uit . Wij blijven van je penvruchten genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.