Moord in Serooskerke II

Moord in Serooskerke II

Na die eerste en verschrikkelijk laffe moord in Serooskerke, dat in boekvorm is uitgegeven, kwam al snel de vraag om een vervolg. De doorslag kwam toen een lezer mij toevertrouwde dat, hoewel ie had genoten van de eerste twee verhaaltjes, het verhaaltje van Moord in Serooskerke als meest boeiend overkwam. Meerdere lezers bleken bovendien in de loop der tijd ook wel behoefte te hebben aan een vervolg. Dus ben ik op een druilerige zaterdag blind begonnen aan het eerste hoofdstukje.
Ook voor mij blijft het ongewis wanneer en hoe dit verhaaltje zich gaat ontwikkelen. Ik begin domweg en wacht op het moment; dat ik zelf ook nieuwsgierig word naar de rest van het verhaal. Nu de eerste vijf hoofstukjes op het net en netvlies staan, vraag ik me af; hoe en of ik dit verder moet krom breien. Dus wat dat aangaat verkeer ook ik in continue staat van onzekerheid en kan ik niets anders doen, dan me vasthouden aan de degelijkheid van de Hermandad op het platteland.

            17 oktober 2015

Hoofdstuk I                                  de trekker van Jan
Hoofdstuk II                                 de fiets van Rinus
Hoofdstuk III                                       Artan
Hoofdstuk IV                doodgraver slash patholoog anatoom
Hoofdstuk V                               de scoop van Pierre
Hoofdstuk VI                                     shembull
Hoofdstuk VII                                 de zoektocht
Hoofdstuk VIII                     Molly speelt gevaarlijk spel
Hoofdstuk IX                                knallende liefde
Hoofdstuk X                             demarrage in Slovenië
Hoofdstuk XI                        wakker worden op Zondag
Hoofdstuk XII                             friet met stoofvlees
Hoofdstuk XIII                              murder for Seel
Hoofdstuk IV                                  beeldmateriaal
Hoofdstuk XV                                  visserslatijn
Hoofdstuk XVI                      confrontatie met avondklok
Hoofdstuk XVII                       Seel Team Serooskerke
Hoofdstuk XVIII                        strijden tot de dood