Final Finish Metaal & Makoré

Final Finish Metaal & Makoré

Eindelijk het laatste hoofdstuk van dit te lang geduurde project door die verkeerde plint.
De meubelmakerij uit Moldavië schijnt overgenomen te zijn. Tenminste na die laatste verkeerde levering, is ie met stille trom vertrokken. Zijn belofte om alsnog een plint voor mijn pikuppie, met nu wel de juiste maten, te maken; had ik al met die trommel verloren zien gaan.

20151107_111518
klein verschil groot gevolg

Na een klein jaar van drie seizoenen zag ik op de Bay gelijkwaardig uitziende producten van ene Valeria. Ik stuur haar berichtje met de vraag of ik weer een verkeerde zou krijgen, als ik er eentje bij haar bestelde. En of ik dan weer naar mijn geld kon fluiten. Valeria antwoordde bijna euforisch dat ze zo blij was wat van me te horen?

Want ja, ze had van de verkeerde plint gehoord. Waarschijnlijk was mijn order een bijzonder heikel punt, om niet te zeggen heet hangijzer, tijdens de ongetwijfeld loodzware fusie-onderhandelingen. En nee, ik hoefde niks te betalen, de nieuwe was geretourneerd door verkeerde adressering.

De oude meubelmaker was al een tijdje aan de drank, dus dit klonk plausibel. En toch had ik de hoop al opgegeven, gelijk met mijn adres. Maar van de week lag daar toch in ene het eerste cadeautje voor de donkere dagen onder de trap. Valeria heeft haar woord gehouden.

De alternatieve toonarmbord-versie wordt gedemonteerd en de nieuwe plint van boorgaten voorzien. Het zaakje wordt in de nieuwe plint gemonteerd en na lang wachten is de metaal & makoré-uitvoering dan eindelijk af. Hoewel ik het uitstekende aluminium niet heel verkeerd vond staan, oogt dit toch een stuk rustiger. Zo had ik ‘m in het begin in gedachten.

20151107_15232020151107_152345

 

 

 

20151107_15250620151107_152733

 

 

 

 

 

Over de audiofiele kwaliteiten van deze ptp4-uitvoering ben ik dermate tevreden, dat voorlopig een ptp5 er niet in gaat zitten. Bovendien, waar laat je al die dingen?

 

20151107_153241

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.