En waar blijft onze Verlichting?

En waar blijft onze Verlichting?

Nee, ik zit niet te wachten op een opgeblazen fuckface met alleen een reet als rolmodel. Kindermisbruik is verschrikkelijk en kent vele vormen. Deze is zo doortrapt dat het pijn doet. En dan die onvermijdelijke spinoffs waar Sjonnie nu al zijn mollige vingers bij af aan het likken is met respect voor al die miljoenen. Waar zijn de specialisten van de psyche nu? Of denken ze dat conditionering een onschuldig wasbeurtje met Schwarzkopf is?

De pest is het, de mentale pest.
Het begint met een voorzichtige selfie onder lichte afscheiding. En voor je het weet liggen ze los van iedereen klaar te komen op een duimpje!
WTF?!
Wat is er toch aan de hand, dat men zich zo bot afkeert van geestelijke ontplooiing ten behoeve van die easy physical way out? Want die uitdagende spreidstand van onderen stompt echt wel af van boven hoor.
Zo kan je kan wachten op hele generaties Weinsteins. Of is dit de bedoeling; het kweken van miljoenen horny Harvey’s als collateral damage to the mind?

Maar ondanks al blijven we wel netjes, dus ik zeg geen fuck die Kardashians. Want dat is volgens mij precies wat ze willen, ik speel hard to get. Totdat er weer een Harvey zich niet kan inhouden, omdat de onschuld in lijf en leden zo nodig commercieel vermoord moest worden.
En dan heb ik het geeneens over wereldhonger of het niet meer kunnen betalen van je ziektekosten. Want ziek word je hier hoe dan ook van. En toch blijft de mens blijkbaar bereid om 150 miljoen dollar neer te tellen voor het volgen van bimbo’s in weelde. Om de prangend realistische problematiek aan de giro’s 555 en al die geweten vullende liefdadigheidsprojectjes over te laten.
Waarom hebben we in Godsnaam toch die Verlichting doorlopen? Toch niet om miljoenen te geven aan real estate agentjes zodat ze president kunnen worden? En toch ook niet omdat ze zo goed uitkomen op een scherm? Toch?

TIJD VOOR EEN GRATIS GEDICHTJE!

Why oh why does the brain cry
when body rules over mind
as new Altzheimer of some kind
to read a pic with hand in fly?
Forget about books
never mind evolution in distress
this is mankind in progress
to realize it’s all about looks.
#themtoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.